صفحه اصلی   /   مطالب   /   معرفی اسکای لایت skylight و انواع آن

معرفی اسکای لایت skylight و انواع آن

معرفی اسکای لایت skylight و انواع آن

سقف اسکای لایت یا نورگیر سقفی (Skylight) نمونه ای از بهترین و زیباترین سازه های سقف های شیشه ای در جهان است که عموما به آن Roof Light و یا حتی Roof Window هم می گویند که همگی به یک نوع سازه و ساختار اشاره می کنند که از زمان امپراطوری روم تا به امروز سیستم سقف شیشه ای استفاده می شده اما امروزه در دنیای مدرن دوباره با قدرت بیشتر و تکنولوژی روز دنیا وارد عرصه ساختمان سازی و معماری شده است.

هر سقف اسکای لایت فارغ از نوع و فرم خود از سه بخش اساسی تشکیل شده است:

اعضای پشتیبان: فریم های پشتیبان طولی و عرضی که معمولا از جنس آلومینیوم هستند در سقف قرار می گیرند تا بخش شیشه ای در داخل آن نصب شود.

بخش شیشه ای: بخش شیشه ای که برای سقف اسکای لایت انتخاب می شود نقش عبور دهنده نور و زیبایی بی اندازه را به کل ساختار دارد و بسته به نوعی که انتخاب می کنید می تواند ذخیره کننده انرژی باشد یعنی از اتلاف گرما و انرژی جلوگیری کند، کنترل کننده دما باشد، ضد آلودگی صوتی و یا ضد صوت باشد یا اینکه برای حفظ ایمنی نشکن باشد. در هر صورت هر شیشه ای که برای سقف اسکای لایت انتخاب کنید اجازه ورود نور UV را نخواهد داد و تمیز کردن و نگهداری از آن نیز راحت است.

گسکت یا بخش آب بندی: از این بخش برای جلوگیری از هدر رفت انرژی استفاده می شود، ضمن اینکه در مواقع بارش و برف، چیزی از بیرون به داخل نفوذ نکند.

انواع اسکای لایت:

پنجره های سقفی یا :ROOF WINDOW

طبق استاندارد های بین المللی پنجره های سقفی باید در همان جهت و معمولا با حداقل 15 درجه شیب بصورت ضد آب نصب شود. پنجره ها باید از تست DOP بگذرند که شامل مواردی نظیر آزمایشات برای شبیه سازی بارندگی های طولانی و سنگین، نحوه نمایش پنجره سقف مقاومت در برابر فشار هوا، انحراف شیشه و نظارت بر هر نوع نشت هوا می باشد تا از استاندارد بودن محصول اطمینان حاصل شود .

پنجره های سقف معمولا در قالب ها و اندازه های استاندارد موجود هستند با این حال، محصولات جدید به تازگی به سبد محصول شرکت ساوین اضافه شده است که با استفاده از مشخصات شیشه ای بهبود یافته اجازه می دهد تا اندازه های بزرگتر تولید شوند.

نورگیرهای سقفی یا :ROOF LIGHT

 Roof lights اصطلاحا به یک واحد که به سقف آن شیشه نصب شده است اشاره می کند و یا نصب شیشه روی سقفی که شیب دارد.

سیستم های Roof lights باید دارای ارتفاعات کافی برای اطمینان از پوشش آبگیر سقف فراهم کنند و اغلب در یک ارتفاع مشخص نصب می شوند تا تضمین سیستم ضد آب را حفظ کنند.

Roof lights در طیف وسیعی از طرح ها و سبک ها قابل طراحی و اجرا می باشد که در کنار ارائه نور طبیعی، اغلب برای تهویه نیز استفاده می شود. استفاده از شیشه ترجیحا بدون خطوط افقی و پروفیل های فلزی با حداقل خطوط ظاهر منحصر به فرد و منظره ای از آسمان را به نمایش می گذارند. شرکت ساوین سازه با تکیه بر دانش فنی و تجربه اجرایی خود قابلیت متحرک سازی تمامی المان های شیشه ای سقفی را با حفظ آب بندی و درز بندی دارد .

سقف های شیشه ای یا اسکای لایت (skylight):

اسکای لایت یکی دیگر از اصطلاحات عمومی است و معمولا توسط تولید کنندگان برای انواع محصولات مختلف سقف شیشه ای به کار برده می شود، اعم از واحدهای شیشه ای کوچک که روی سقف های شیبدار سنتی نصب شده اند یا روی سقف های تخت یا روی تراس طراحی شده اند. یک اصطلاح کلی که گاهی اوقات مشتریان را سردرگم می کند.

عموما اسکای لایت ها به سازه های شیشه ای که روی سقف ها نصب میشوند گفته می شود و می تواند از حیث ابعادو نوع سازه ای که شیشه را نگه میدارد به انواع مختلف تقسیم شود که عموما یا از پروفیل های آلویمنیومی برای نگهداری آن استفاده میشود یا از سازه های نگه دارنده مانند سازه فضایی یا اسپایدرها.

شرکت ساوین با تخصص و تجربه در طراحی و ساخت انواع پوسته های نگه دارنده شیشه قادر است با حفظ کیفیت انواع اسکای لایت های متحرک را طراحی و اجرا کند .

 

جدیدترین مطالب

ترمال بریک چیست؟

ترمال بریک چیست؟

ترمال بریک (یا مانع حرارتی) ماده ای با رسانایی حرارتی پایین است که در یک مجموعه قرار می گیرد تا جریان انرژی حرارتی بین مواد رسانا را کاهش داده یا از آن جلوگیری کند. وقتی صحبت از پنجره‌ها و درها با قاب فلزی می‌شود، ترمال بریک اساساً یک مانع حرارتی در فلز رسانا با موادی با رسانایی حرارتی کم است که باعث عدم انتقال گرما بین محیط خارجی و داخلی می شود.

مشاهده
شیشه سان انرژی

شیشه سان انرژی

امروزه شیشه یکی از متنوع‌ترین و معروف‌ترین مصالح ساختمانی است. انتخاب نوع شیشه متناسب با کاربری ساختمان به‌گونه‌ای که بهترین عملکرد را داشته باشد ، بسیار حائز اهمیت است. کارشناسان تخمین زده‌اند که ۷۰ درصد از تلفات انرژی در ساختمان‌ها از طریق پنجره‌ها و درها اتفاق می‌افتد. از این رو توجه به عملکرد حرارتی و خورشیدی آن مهم است. یکی از راه‌های بهبود این عملکرد استفاده از پوشش‌های Low-E (Low-Emissivity) است.

مشاهده
انواع رنگ های پنجره آلومینیومی

انواع رنگ های پنجره آلومینیومی

پنجره‌های آلومینیومی در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها ظاهر می‌شوند، اما آیا تا به حال فکر کرده‌اید که چگونه به این شکل درآمدند؟ روش های زیادی برای رنگ آمیزی پنجره های آلومینیومی وجود دارد. از پوشش پودری گرفته تا آنودایز کردن، بسیاری از متخصصان از این روش ها برای افزودن رنگ و بوی طراحی به پنجره شما استفاده می کنند.

مشاهده